Perşembe, Nisan 25, 2024

2022 Yılbaşı Makyajı Püf Noktaları

2022 Yılbaşı Makyajı Püf Noktaları

2022 Yılbaşı makyajı için en doğru yerdesiniz. 2022 Yılı yaklaşıyor ve 2021 yılına elveda diyoruz. Dileriz bu felaket dolu yıl gibi bir sene daha yaşamayız.Peki 2022 Yılbaşı makyajı nasıl olmalı. Püf noktaları nelerdir ? 2022 makyaj trendi nedir ? Sizler için makalemizi derledik haydi hep birlikte bakalım !

2022 Yılbaşı Makyajı Püf Noktaları
Yoğun Göz Makyajı

2022 Yılbaşı makyajı

Yılbaşı makyajının püf noktaları sizler için madde madde ve kısa bilgiler halinde paylaşıyoruz ;

  • Önce şunu bilmeliyiz ; iyi görünen ve duran bir makyajın sırrı sağlıklı bir ciltten geçiyor. Bu sebeple makyaja başlamadan önce cildinizi iyi nemlendirmeli, gerekirse maske yapmalısınız.
  • Yüzünüzü daha boyutlu ve fotoğraflarda çok daha iyi çıkmak için  kontür işleminden de kaçınmayın.
  • Bakır renk makyajlar tercih edebilir, aydınlatıcınızla o geceye hazır olabilirsiniz. Şampanya rengi aydınlatıcılar ve altın rengi ışıltılı farlar uyumlu olacaktır. Şunu unutmayın artık herkes kendi cildine yakışanı yapıyor. Biz sadece makyajı nasıl ,kombinleye bileceğinizin püf noktasını paylaşıyoruz.
  • Başka bir seçenek olarak yılbaşı makyajında takma kirpik tercih edebilirsiniz. Ya da takma kirpik etkisi yaratacak bir maskara , hangi i ile rahat ediyorsanız onu tercih ediniz.
  • Makyajınızın tüm gece yüzünüzde bozulmadan durabilmesi için ise en son ışıltılı bir makyaj sabitleme spreyi sıkmalısınız. Işıltılı olmayan spreyleri de terich edebilirsiniz. Gideceğiniz mekanın ve ya ortamın dozajını siz biliyorsunuz. Abartılı çok da kaçmamalı.
2022 Yılbaşı Makyajı Püf Noktaları
Kırmızı Rujlu Sade Makyaj
  • Likit aydınlatıcınızın üzerine sabitleyici pudra kullanarak ışıltınızın kalıcılığını artırabilirsiniz.
  • Yılbaşı gecesi kırmızı ruj tabii ki en favori seçim fakat uygularken yaptığımız hatalar ya da yanlış ürün seçiminden dolayı dağılma olasılığı çok yüksek oluyor. Yeterince pratiğiniz yoksa kırmızı kalemsiz asla uygulamaya başlamamak gerekiyor
  • Son dönem modası olan nude tonlar her daim her mekanda her ortamda şıklığını ve asilliğini belli ediyor. Hem abartılı hem değil. Eğer teninize ve yüzünüze şeftali tonlarında makyaj yakıştırıyorsanız hem gözlerinize hem dudaklarınıza ve yanaklarınıza uygulayabilirsiniz.
2022 Yılbaşı Makyajı Püf Noktaları
Şeftali Tonlarında Makyaj

Yüzünüz de tek bir yere vurgu yapın mesela ; sadece abartılı bir kırmızı ruj tercih ederseniz gözleriniz ve tenininiz  kesinlikle nude ton da olmalı ya da sadece belirgin bir eyeliner sürmelisiniz. Eğer gözlerinize yoğun ve göz alıcı bir makyaj yapacaksanız dudaklarınız mutlaka şeftali ,şampanya tonlarda ruj , yada sadece renksiz gloss , parlatıcı sürmelisiniz. Eğer takma kirpiğiniz dikkat çekici şekilde duruyorsa göz makyajınızı mutlaka hafifletmelisiniz.

2022 Yılbaşı Makyajı Püf Noktaları
Takma Kirpik Makyajı

   2022 yılbaşı makyajı için yukarıda saydığımız ; sizlerle paylaştığımız bu güzel ve zevkli yazımız umarız ki hoşunuza gitmiştir. Anlatmak istediğimiz önemli tüyoları görsellerde de desteledik. Şimdiden iyi eğlenceler ve mutluluk dolu seneler diliyoruz herkese !

 

Latest Posts

En Çok okunanlar